Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο τύπου: Ειδική έκπτωση για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

Ειδική έκπτωση για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου
H εταιρία Πατεράκης Ορθοπεδικά Είδη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ατόμων με κινητικά προβλήματα καθώς και την δυσκολία απόκτησής αναπηρικών αμαξιδίων,
λόγω της οικονομικής στενότητας των τελευταίων ετών, αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα άτομα που έχουν
ανάγκη απόκτησης αναπηρικού αμαξιδίου.
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η εταιρία Πατεράκης Ορθοπεδικά Είδη, καλύπτεις τις ανάγκες των Α.μεΑ. τα τελευταία 28 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα παρέχοντας, από αναπηρικά αμαξίδια μέχρι προϊόντα οξυγονοθεραπείας τώρα και από το site της Paterakis.net.
Η έκπτωση στα αναπηρικά αμαξίδια ισχύει έως και την Πρωτομαγιά του 2016.
Αν χρειάζεστε άμεσα νέα αναπηρικά αμαξίδια ή νέου τύπου αναπηρικά αμαξίδια μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.paterakis.net και βρείτε το αμαξίδιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Η εταιρία Πατεράκης Ορθοπεδικά Είδη σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειάζεστε με έκπτωση 10% έως τις 1/5/2016.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας για να κάνετε την καθημερινότητά σας ή την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων πιο εύκολη με τα νέας τεχνολογίας αναπηρικά αμαξίδια.
Η συγκεκριμένη έκπτωση δε συνδυάζεται με άλλες εκπτωτικές ενέργειες/τιμές.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2104525395 – 2104124624 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.paterakis.net .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου